sweeet!

RBS_R1126
Rock by Sweden ring
Rock by Sweden - Smycka
GuldfyndEscada, sexy graffiti

Essie Help Me Grow

För några veckor sedan köpte jag ett nagellack på kicks som ska hjälpa naglarna att bli starkare och växa fortare. Jag som håller på med voltige bryter ofta naglarna och det ser så skabbigt ut när dem är olika långa. Så därför valde jag att testa detta. Oc om det har hjälpt? ABSOLUT!! Rekomenderar detta lack till alla som har mjuka naglar, ofta bryter naglarna eller har naglar som flisar/skivar sig ofta. Jag vet inte riktigt om jag kan säga att dom har växt snabbare men starkare har dom absolut blivit.
Man använder det som ett underlack innan man målar på valfritt nagellack/nailart, gör även att skitlack sitter grymt! :)

Pris: 150 kr
Vart kan man köpa det? Där dem säljer Essie's nagellack, bl.a Kicks!
Betyg: 5/5


Scones and How I met your mother.

Började dagen med scones te och några avsnitt av how i met your mother! Nu sitter jag och lyssnar på musik i sängen och spelar Paradise Cove. Upptäckt några mysiga låtar det senaste med. So here you go!
Överraskningsfeeest!!

Ligger i sängen nu och ser på big brother efter en skit skojig helg!

I lördags stack jag först till stallet på morgonen och hade voltige, efter de hem packa och fixa och vidare mot Rebecka!! Vi blåste upp ballonger och gjorde 2 tårtor och sen kom massa mer folk! Vi skulle nämligen ha överraskning fest för Filip som fyllde i fredags! Vi hade lurat han att jag han och Robin skulle sova hos becka. Så när Robin och han kom in i köket hoppa alla fram och shiit va rädd han blev!
Vi hade skit skoj körde snurra flaskan och massor! Sen sov jag där och kom hem på eftermiddagen idag!!:)


Büssen

Väntar på bussen nu, ska in till sportlife och springa lite. Sen ikväll blir de nog bara chilla tror jag !!


Kolla tv-serier online!

Tjenis! Just nu sitter jag och väntar på att några HMM avsnitt ska ladda klart! Det var någon som undrade vart jag kollar när jag kollar på serier, så tänkte länka den här! Den är as bra, nya avsnitt kommer upp direkt. HÄR hittar ni den, det är bara att söka på serien du vill se och sedan välja avsnitt o.s.v!!


Mot stan

Sitter och väntar på bussen nu, ska in till stan och shoppa med becca !! De är över 20 grader ute så ingen jacka här inte ! :D


RSS 2.0